środa, 24 stycznia 2018

Halibut z frytkami i surówką z białej kapusty

Dziś na stole zawitała rybka, nie był to tym razem łosoś. Zdecydowałam się na halibuta.
Wyszedł pyszny. Nawet moja córa poprosiła o dokładkę;)

Składniki:

  • filet z halibuta
  • koperek
  • pieprz ziołowy
  • pieprz cytrynowy
  • por
  • frytki z biedronki z dobrym składem 
polecam:

  • surówka z czerwonej kapusty z przepisu mojej mamy (dodam kiedyś przepis)

Piekarnik nastawiam na 180 stopni. Filet z halibuta przyprawiam układam na niego por i piekę 20 min w piekarniku z termoobiegiem. Frytki wrzucam do frytkownicy beztłuszczowej. Czekam 20 min i GOTOWE !






Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję za wszystkie komentarze!

Zaobserwuj mojego bloga jeśli Ci się spodoba, zainspiruje, jeśli jeszcze z chęcią tu wrócisz